Borduren en Bedrukken.

                                                                              Wij nemen uw logo serieus!!

Neem contact op

Zeefdruk

Het principe van de zeefdruktechniek is een ambachtelijke druktechniek voor het bedrukken van textiel. Een stuk fijn gaas (zeef) wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een film belicht wordt. De op de positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan. Hier wordt de inkt doorheen gedrukt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een Rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt gedrukt. Vervolgens gaat de stof met natte bedrukking op een lopende band door een droogmachine.


Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Transfer

Goed verzorgde bedrijfskleding is uiteraard zeer belangrijk voor een bedrijf, zowel vanwege veiligheids- als representatieve redenen. Daarnaast wordt het voor medewerkers steeds belangrijker om zich te kunnen identificeren met het bedrijf waar ze werken, de zgn. corporate identity. 

Onze bedrijfskledingemblemen zijn én blijven namelijk van topkwaliteit, dus ook na veelvuldig wassen. Wij hebben voor iedere toepassing de juiste kwaliteit voor u ontwikkeld. U bent daarom van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen adviseren over het meest geschikte product.

Borduren

Borduren Promotionele kleding en relatiegeschenken met een geborduurd logo geeft een luxe en exclusieve uitstraling naar uw klant of personeelslid toe.

Een geborduurd logo is duurzaam, kleurvast en wasbestendig. Borduren is in veel gevallen duurder dan een opdruk, maar een goede investering voor een langere termijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een aantal voorbeelden zijn handdoeken, slabben, caps, t-shirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen en tassen.


Odoo tekst en afbeelding blok

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op!