Werkhandschoenen voor de Professional 

Neemt u gerust contact op. Wij staan voor u klaar.

Neem contact op

De Werkman

Ook voor Winter Handschoenen!


 Armen en handen zijn belangrijke, onmisbare gereedschappen in zowel het arbeidsproces als in het dagelijks leven. Het dragen van arm- en handbescherming is daarom erg van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoenen zorgt voor optimale arm- en handbescherming en verkleint de kans op bedrijfsongevallen.  Majestic heeft een uitgebreid aanbod in werkhandschoenen en additionele producten die bescherming bieden tegen diverse gevaren. Van snijbestendige handschoenen tot las- en thermo handschoenen, De Werkman levert het!


Het aanbod aan handschoenen is tegenwoordig enorm ten opzichte van een aantal jaar terug. Wij hebben fantastische producten in ons assortiment met een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Odoo afbeelding en tekstblok

ATG® GlovesATG®

ATG® GlovesATG® ontwerpt, ontwikkelt en produceert, met een focus op innovatie en kwaliteit, handschoenen die de prestaties verbeteren van het meest geavanceerde gereedschap: de hand. Wij geloven in eenvoud en bieden daarom slechts 4 merken aan die allemaal huidvriendelijk, extreem comfortabel en enorm duurzaam zijn. Al onze handschoenen zijn dermatologisch gecertificeerd door de Skin Health Alliance en worden eerst nog gewassen voordat ze worden verpakt zodat ze gegarandeerd “fris uit de verpakking” komen, in overeenstemming met de norm van Oeko-Tex®. Alle stoffen die worden gebruikt bij de productie van onze handschoenen, voldoen aan de REACH-verordening en geen enkel product bevat SVHC.

Lederen Werkhandschoenen

Een goede kwaliteit tegen een geweldige Prijs!

  Werkhandschoenen van leder zijn er in diverse kwaliteiten. Comfort, hittebestendigheid en goede grip zijn enkele voordelen van lederen werkhandschoenen. Leder blijft natuurlijk wel een natuurproduct, geen handschoen zal exact hetzelfde zijn.


Wij hebben diverse handschoenen op voorraad!!!