Kostuums en Uniformen

Wij leveren representatieve kleding voor alle bedrijfsectoren voor zowel dames als heren. Door middel van onze eigen productie kunnen wij u een tal van mogelijkhedenbieden op het gebied van personal identity.

Kostuums en Uniformen

Corporate wear.Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Corporate Wear

Steeds meer ondernemingen kiezen tegenwoordig bewust voor de inzet van Corporate Wear. Zij hechten grote waarde aan een stijlvolle en aansprekende uitstraling. Ook vinden zij het belangrijk om het ┬┤wij-gevoel┬┤ en de eigenwaarde van de medewerkers te vergroten.

Wij bieden u met CORPORATE WEAR het grootste voorraadprogramma in Europa aan. Een modulair systeem voor heren en dames met oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Onze collecties PREMIUM, MODERN, CASUAL, BASIC en OUTDOOR bieden elk bedrijf de ideale combinatie van mode en functie die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen zoals representatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. En dat nog eens voor een opmerkelijke prijs/kwaliteit verhouding.


Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding


CORPORATE WEAR van GREIFF overtuigt door uitstraling, finesse, sublieme afwerking en onovertroffen onderhoudsvriendelijkheid. Moderne en innovatieve materialen garanderen draagcomfort en optimaliseren de pasvorm.

Verantwoordelijkheid nemen is altijd in de mode.

Als bedrijf met internationale toeleveranciers, productielocaties en partners hebben wij in de afgelopen jaren een controlesysteem opgebouwd, van de leveranciers van de grondstoffen tot aan onze eigen productie. Daarmee zetten wij ons voortdurend in voor duurzame productie van onze collecties tegen faire condities. Overtuig uzelf! Wij kunnen voor u passesies organiseren bij u of bij ons op locatie. Wij verzorgen de personeelsdossiers Omtrent maten en eventuele aanpassingen. Mocht uw organisatie behoefte hebben aan een digitaal bestelsysteem dan is ook dit bespreekbaar.


Neemt u gerust contact op omtrent de mogelijkheden.


 

Representatieve bedrijfskleding voor dames en heren.

Topline kledingproducties houdt zich sinds maart 1997 bezig met het produceren van representatieve bedrijfskleding voor dames en heren, onder het label Staff Only.

Topline levert uitsluitend aan de erkende vakhandel. De collectie bestaat uit colberts, pantalons, rokken, overhemden en jassen.

Tevens biedt Topline kledingproducties de mogelijkheid om specials te laten produceren, dit is mogelijk op het gebied van model, kleur en stofkwaliteiten.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is tegenwoordig haast overal een centrale ondernemingswaarde. Dan is het vanzelfsprekend dat ook de kleding van de medewerkers op een faire wijze geproduceerd is. Met de Werkman als partner heeft u de zekerheid dat onze productiepartners met net zoveel zorg zijn uitgekozen als alle gebruikte materialen. Wij werken uitsluitend met partners samen die zich sterk maken voor eerlijke, veilige, waarderende en respectvolle arbeidsvoorwaarden voor hun medewerkers; die zorgvuldig omgaan met energie en grondstoffen en tegelijkertijd met ons werken aan de hoogste kwaliteitsstandaard.