Odoo afbeelding en tekstblok

De Berkel

 Beroepskleding voor de gezondheidszorg.

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg .

Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de betreffende drager: 

Trendcollectie - modieuze beroepskleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, etc.

Casual collectie - beroepskleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.

Feel Free collectie - polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling. Basics collectie - basiscollectie beroepskleding voor de medische sector.

ZorgTotaal - projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Wij hebben diverse modellen van de Berkel op voorraad.


Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Haen zorg kleding

Haen kleding is een merk dat al meer dan 100 jaar vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt en sinds de jaren ’70 producent-leverancier  van moderne kleding voor de zorgsector.

Daarnaast maken horeca- en winkelkleding deel uit van het product aanbod. Haen kleding staat garant voor een goede service en kwaliteit en is niet weg te denken van de Nederlandse zorgkleding markt. Door de nieuwste trends te volgen weet het merk zich steeds opnieuw uit te vinden. Hierdoor is de kleding naast functioneel ook modieus. Sinds 2014 maakt het merk deel uit van Uniform Brands Europe. Hiermee zijn de mogelijkheden om het merk te versterken en internationaal uit te breiden enorm gegroeid. 


Odoo tekst en afbeelding blok

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden.

Al jarenlang een vertrouwd adres.

De Werkman staat al jarenlang bekend als leverancier voor de zorgsector. Onze klanten varieren dan ook van Tandartspraktijken tot Zorgcentra.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons wanneer u vragen heeft omtrent de mogelijkheden.