De Werkman

Wij kunnen gerust stellen dat wij een geschiedenis aan kennis in huis hebben.

Al meer dan 150 jaar een begrip!

Contact

Over ons

De oudste Bedrijfskleding Specialist van Nederland!

Al meer dan 150 jaar een begrip op het gebied van bedrijfskleding.

Wie kent ons niet! Al sinds 1870 is De Werkman een begrip in Den Haag en omstreken.

Na de verhuizing naar de Van Gijnstraat 31 in Rijswijk zijn de winkel en Showroom compleet vernieuwd en richten wij ons primair op de levering van bedrijfskleding, schoenen en accessoires. 


Service

Onze kwaliteit en hoogstaande en uitgebreide service blijven uiteraard onveranderd, zoals u dat van ons gewend bent. We zijn nog steeds flexibel en zorgen dat de kleding voor uw personeel op maat wordt gemaakt. Op aanvraag kunnen wij ook per persoon de kleding inpakken.  De Werkman  doet er alles aan om alle zorgen voor u te ontlasten.

Onze mensen komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. En uiteraard bent u van harte uitgenodigd in onze winkel of Showroom in de Van Gijnstraat 31 in Rijswijk om onze ruime collectie bedrijfskleding en schoenen te komen bekijken.


Redenen voor Overstappen op de Werkman

  1. Breder Assortiment:   Van werkkleding tot sanitaire voorzieningen, we hebben alles wat uw bedrijf nodig heeft. Ook voor producten die niet in onze catalogus staan, kunt u een aanvraag indienen. Met ons breed scala aan leveranciers kunnen wij aan onwijs veel producten komen!

  2. Minder interne handelingen :   Door het bundelen van alle bedrijfsbenodigdheden bij De Werkman  verminderd u de interne handelingen om in te kopen. 1 Factuur & 1 Levering met alles wat u nodig heeft.

  3. Persoonlijke Service :  Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Een vast contactpersoon is uiteraard mogelijk!

  4. Kostenbesparing:  Door uw inkoopbehoeften te bundelen bij De Werkman, kunt u profiteren van schaalvoordelen en uw inkoopkosten verminderen!

  5. Bezoek op locatie: Van Gijnstraat 31A in Plaspoelpolder; we zijn van maandag tot vrijdag open van 9 tot 5. U kunt binnen komen lopen wanneer u maar wilt, onze personeelsleden staan met open armen klaar.